Reilamex yrityksenä

Reilamex Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Mitä tarkoittaa "Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto"?

Suomen Taloushallintoliitto on auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Se asettaa jäsenilleen tiettyjä laatukriteereitä, valvoo ja tarkastaa jäsentensä toimintaa. Tilitoimistoala ei ole muuten säädelty, joten auktorisointi on laatutakuuna että asiat on kunnossa ja henkilöstö ammattitaitoista.

Kenelle Reilamex on tarkoitettu?

Palvelemme niin pieniä kuin isoja yrityksiä: Jos yritystoimintasi on vasta alkamassa, autamme alkuun ja olemme tukena yrityksesi kaikissa vaiheissa. Jos yrityksesi taloushallinto on murroksessa (avainhenkilön eläköityminen, taloushallinnon ulkoistaminen, pula ammattitaitoisesta henkilöstöstä taloushallinnossa...), me autamme.

Yrityksesi on niin vahva kuin heikoin kumppanisi

Onko tilitoimistosi auktorisoitu? Tarjoaako se sähköistä taloushallintoa? Pystyykö tilitoimistosi tuottamaan palvelua kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä? Haluaisitko tilitoimistoltasi muutakin kuin vain verotilin maksuohjeen kuukausittain?

Yrityksen toimittajaketju on usein laaja - Yrityksesi onkin osaltaan niin vahva kuin valitsemasi yhteistyökumppanit. Tilitoimiston tulee olla luotettu yhteistyökumppanisi ja kertoa ajankohtaista tietoa joka käänteessä.

Teemme tulevaisuuden taloushallintoa

Kirjanpito on parhaimmillaan vaativaa asiantuntijatyötä. Tilitoimiston henkilökunnan pitää pystyä vastaamaan oman ammattiosaamisensa lisäksi myös jatkuvaan tietotekniikan kehitykseen. Me olemme kaikin puolin tietotekniikan kehittymisessä mukana, ja satojen muiden tilitoimistojen tavoin olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Visma Finnvalli Oy:n.

Vaikka Reilamex kasvaa tasaisesti, valttinamme on pysyä aina juuri sopivan kokoisena ja säilyttää ihmisläheinen ja laadukas palvelu.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva palvelu.
Kerromme mielellämme lisää!