Uusi yritys

Autamme alkuun ja olemme tukenasi.

Autamme yrityksesi alkuun ja olemme tukenasi kaikissa vaiheissa. Toimimme uusyrityskeskus Ensimetrin asiantuntijajäsenenä ja olemme auttaneet alkuun lukuisia yrityksiä eri toimialoilta.

Miksi Reilamex uuden yrityksesi kumppaniksi?

Oma kirjanpitäjäsi aina lähellä

Nimetty kirjanpitäjä - Reilamex Oy

Asiakkaanamme sinua palvelee nimetty kirjanpitäjä. Hän tuntee sinut ja yrityksesi, ja on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Juuri sopivan kokoinen tilitoimisto

Ihmisläheinen tilitoimisto - Reilamex Oy

Reilamex kasvaa tasaisesti, mutta silti valttinamme on olla aina juuri sopivan kokoinen tilitoimisto. Näin säilytämme ihmisläheisen ja aidon palvelun.

Kokenut ja ammattitaitoinen kumppani

Auktorisoitu tilitoimisto - Reilamex Oy

Tilitoimiston tulee olla yrittäjän luotettu ja kasvua rakentava yhteistyökumppani, ennakoida tulevaa ja kertoa joka käänteessä ajantasaista tietoa. Reilamex on auktorisoitu tilitoimisto. Meillä asiat on kunnossa, henkilöstömme on kokenutta ja teemme työn ammattitaidolla.

Mitä auktorisoitu tilitoimisto tarkoittaa?

Sähköinen kirjanpito ja muut nykyaikaiset työkalut

Sähköinen kirjanpito - Reilamex Oy

Teemme kirjanpidon täysin sähköisenä. Tarjoamme sinulle helppokäyttöiset työkalut kirjanpitomateriaalien toimituksesta laskutukseen. Oikeiden työkalujen avulla päivittäiset rutiinit sujuvat nopeasti ja vaivattomasti - säästät aikaa, rahaa ja voit keskittyä sinulle olennaiseen.

Lue lisää ohjelmistopalveluistamme

Uuden yrittäjän starttipaketti

Uusille yrittäjille tarjoamme starttipaketin, joka sisältää kiinteään hintaan helppokäyttöisen myyntilaskutusohjelman sekä kätevän mobiilisovelluksen ostolaskujen käsittelyyn. Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän!

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi sopiva palvelu.
Kerromme mielellämme lisää!